LauraObradors Grau

Nascuda a Sabadell. Diplomada en ciències de l’educació a la UAB en l’especialitat de música. Des de petita compagina els estudis de música amb els de dansa clàssica sent així titulada per la Royal Academy of dancing of London a nivell professional.

El juny del 2011 es va graduar en Grau Superior de cant al Conservatori del Liceu amb el mestre Eduard Giménez. Realitza masterclass amb el tenor Jaume Aragall.

És membre del Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell des del 2001. Ha actuat a La Faràndula i al Teatre Principal de Sabadell, a l’Auditori de Sant Cugat, al Teatre Fortuny de Reus, al Teatre Principal, i a la Llotja de Lleida, al Teatre Metropol de Tarragona, al Teatre Jardí de Figueres, a l’Auditori de Viladecans i de Granollers, al Centre Cultural de Terrassa, al Teatre Zorrilla de Badalona, al Teatre Kursaal de Manresa, al Teatre Municipal de Girona i també al Palau de la Música Catalana.

Del 2014 al 2016 participa com a corista al Festival d’Òpera a Eivissa. L’agost del 2015 canta a Ferreries en el seu Festival de música anual.

Dins l’especialitat de Lied estudia amb Josep Surinyac i ha rebut masterclass de Udo Reinemann, Francisco Poyato, Assumpta Mateu, Jordi Domènech, Alan Branch, Marta Matheu, Mireia Pintó i Enric Martínez-Castignani.

Ha cantat sota la direcció musical de mestres com Elio Orciuolo, Daniel M.Gil de Tejada, Manel Valdivieso, Albert Argudo, Ruben Gimeno, Santiago Serrate i José Collado entre d’altres. Ha actuat sota la direcció d’escena de mestres com Carles Ortiz, Pau Monterde, Miquel Górriz, Jordi Vilà, Jacobo Kaufman i Stefano Poda.

Participa en diferents òperes infantils a càrrec dels Amics de l’Òpera de Sabadell com: Don Giovanni, La Cenerentola, Die Zauberflöte i Hansel i Gretel.

És seleccionada l’any 2012 per participar dins el festival de Música als Parcs i Jardins de Barcelona realitzant concerts de Lied al Parc de la Ciutadella amb la pianista Carme Gil. L’any 2013 torna a participar al Festival però amb Víctor Galiano al piano presentant un programa variat de cançó catalana, òpera i sarsuela.

El 2012 va ser guanyadora del concurs Mirna Lacambra podent actuar en la funció de l’escola d’òpera de Roméo et Juliette de Gounod interpretant el personatge d’Stéphano. El maig del 2013 va interpretar el rol d’Annina de La Traviata de Giuseppe Verdi en la temporada d’aquesta Associació, i el febrer del 2014 el rol de Clotilde de l’òpera Norma de V.Bellini. L’octubre del 2015 va participar amb el rol de Contadine a les Nozze di Figaro de W.A Mozart i a l’abril del 2016 el rol de Kate Pinkerton de l’òpera Madama Butterfly . Properament interpretarà a Tebaldo de l’òpera Don Carlo dins la temporada estable dels Amics de l’òpera de Sabadell.